Leiebil Mallorca

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Mallorca

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Mallorca

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mallorca fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mallorca gjennom oss.

Mallorca guide

Bilutleie Mallorca
Leiebil Mallorca

Den spanske turistøya Mallorca ligger i Middelhavet, og er den største i øygruppen Balearene. Mallorca har omlag 870.000 fastboende innbyggere (2011), og ligger ca. 200 km sør for Barcelona.

Siden 1950-tallet har Mallorca vært et populært turistmål, og øya mottar idag 12 millioner besøkende i året. Øyas behagelige Middelhavsklima samt de mange flotte badestrendene langs kysten er nok Mallorcas hovedattraksjon, men øya kan også by på et rikt kulturliv med kunstgallerier, museer, historiske monumenter samt naturparker.

Høyeste punkt på Mallorca er Puig Major (1445 m.o.h.), som befinner seg på den nordvestlige delen av øya. Lenger sørøst finnes lavere fjell (500 – 600 m.o.h.), og mellom fjellene ligger fruktbart lavland.
Turismen er først og fremst konsentrert på øyas sør- og østkyst, men det finnes også enkelte populære turiststeder på nord- og vestkysten.

Hovedstaden på Mallorca heter Palma de Mallorca, og ligger sør/sørvest på øya. Byen har omlag 400.000 innbyggere, og her finnes det gode shoppingmuligheter, et yrende uteliv, vakker arkitektur, museer og historiske minnesmerker. Den kjente La Seu-katedralen i hovedstaden er en stor turistattraksjon, og denne ble oppført på 1300-tallet.

Noen populære besøksmål (utenom badestrendene) på Mallorca er bl.a. grottene i Porto Christo, de romerske ruinene i Alcudia og havnen i Cale Figuera. Øya har i tillegg en rekke badeland, bilsafari-park og historiske vakre hager.

Hovedflyplassen på øya – Mallorca Airport – ligger 8 km øst for Palma de Mallorca.