Leiebil Tarragona

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Tarragona

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Tarragona

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tarragona fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tarragona gjennom oss.

Tarragona guide

Bilutleie Tarragona
Leiebil Tarragona

Tarragona ligger nordøst i Spania ved Middelhavskysten –  i det historiske området Catalonia –  og er hovedstad i den spanske provinsen Tarragona. Byen har omlag 130.000 innbyggere (2012), og ligger 80 km sørvest for Barcelona.

Tarragona ble grunnlagt av romerne, og var en periode Romerrikets viktigste by på hele Den iberiske halvøy. Rester fra byens eldste historie er fremdeles synlige. Det gjelder bl.a. et amfiteater og deler av en bymur. Byen ligger ved den delen av Middelhavskysten som kalles Costa Daurada.

Tarragona er ellers kjent for sin gode havn, som er beskyttet av en lang molo – og er også kjent for å være en populær turistby. Den er blant kandidatene til å kunne smykke seg med tittelen Europas kulturhovedstad i 2016.

De fleste av byens historiske attraksjoner finnes i Gamlebyen, som ligger på en høyde. De dominerende bygningene er katedralen fra 1200-tallet og Erkebispepalasset. I tillegg til de nevnte romerske ruinene, finnes det også en godt bevart 35 km lang akvedukt.

Ellers finnes det en rekke flotte badestrender både i nærheten av byen og i resten av Tarragona-regionen.

Nærmeste flyplass er Reus Airport, som ligger 14 km nordvest for Tarragona.