Leiebil Reus Lufthavn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Reus Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Reus Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Reus Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Reus Lufthavn gjennom oss.

Reus Lufthavn guide

Bilutleie Reus Lufthavn
Leiebil Reus Lufthavn

Reus Airport (REU) ligger 7,5 km sørøst for sentrum av den katalanske byen Reus. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Reus».

Reus Lufthavn er blant de raskest voksende i Spania, og passasjertallet er tredoblet i løpet av de siste 15 årene. I dag betjener flyplassen rundt 1,5 millioner passasjerer årlig. Reus Lufthavn blir særlig brukt av reisende til feriestedene langs Costa Daurada, kanskje først og fremst til Salou og Cambrils.

Flyplassen blir særlig benyttet av internasjonale lavprisselskaper, og det går direktefly hit fra en rekke europeiske byer.

Servicetilbudet på flyplassen er begrenset, men det finnes et par butikker og restauranter i terminalbygningen.

Det er ingen togforbindelse fra Reus Lufthavn til sentrum eller noen av de andre byene i området, men busstilbudet er godt utbygget. Det går også direktebuss herfra til Barcelona. Ellers kan man benytte taxi, som man finner oppstilt utenfor terminalbygningen.

Ønsker man å leie bil på Reus Lufthavn, er det flere internasjonale utleiebyråer å velge mellom – bl.a. Avis, Europcar, Hertz og Sol Mar.

Det er ingen hoteller på selve flyplassområdet, men «Hotell Gaudi» og «NH Ciutat de Reus» ligger bare få minutter unna.