Leiebil Reus

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Reus

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Reus

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Reus fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Reus gjennom oss.

Reus guide

Bilutleie Reus
Leiebil Reus

Reus ligger i den nordøstspanske provinsen Catalonia. Provinsen er inndelt i en rekke såkalte ”comarcas”, og Reus er hovedstad i ”comarca” Baix Camp. Byen ligger på en høyde godt og vel 100 m.o.h. og har om lag 110.000 innbyggere (2011). Avstanden til nabobyen Tarragona er 14 km, og til Barcelona 90 km.

Reus ble grunnlagt tidlig i middelalderen, men bybildet er stort sett preget av en rekke flotte modernistiske bygninger. Dette skyldes først og fremst at den vesrdensberømte arkitekten Antoni Gaudi ble født her. Bygningene har han ikke tegnet selv, men de fleste av dem er signert av noen av hans elever. De er oppført i en arkitektonisk blandingsstil, med utsmykninger inspirert av catalansk tradisjon. Blant de viktigste er Casa Navas, Casa Rull, Casa Gasull, Casa Pinyol, Casa Munné og Xalet Serra – alle oppført i perioden ca. 1900-1910.

Ellers kan Reus by på flere spennende museer. Det mest populære er Gaudí Centre, dedikert til den nevnte arkitekten, som ble født i byen i 1852. Museet ble åpnet i 2007, og ligger ved torvet i Reus. Det inneholder forskjellige objekter fra Antoni Gaudí, samt multimedia-presentasjoner av hans verk. I bygningen er det også en restaurant, og ved hovedinngangen er dessuten turistkontoret i Reus lokalisert.

Nærmeste flyplass er Reus Airport, som ligger 7,5 km sørøst for sentrum.