Leiebil Pamplona Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Pamplona Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Pamplona Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Pamplona Lufthavn gjennom oss.

Pamplona Lufthavn guide

Bilutleie Pamplona Lufthavn
Leiebil Pamplona Lufthavn

Pamplona Airport (PNA) er en liten flyplass 6 km sørvest for Pamplona sentrum. Flyplassen heter på spansk: «Aeropuerto de Pamplona».

Kapasiteten er begrenset, men i 2010 ble en omfattende utvidelse påbegynt, og planen er at flyplassen skal kunne betjene rundt 1 million passasjerer årlig.

Fra Pamplona Lufthavn har flyselskapene Iberia, Croatia Airlines samt Orbest Orizonia Airlines direkteruter til destinasjoner som Madrid, Barcelona, Dubrovnik og Minorca.
Enkelte av disse er sesongmessige.

Det er ingen togforbindelse fra Pamplona Lufthavn – og heller ingen bussholdeplass på flyplassområdet. Den nærmeste ligger 800 meter fra flyplassen. Taxitilbudet er imidlertid godt.

Ønsker man å leie bil på Pamplona Lufthavn, har man fire internasjonale bilutleiebyråer å velge mellom: Avis, Europcar, Hertz ogv National. Disse finnes i ankomsthallen på flyplassen.

Publikumsfasilitetene på flyplassen er begrensede, men det finnes en café samt en liten butikk i terminalbygget – i tillegg til minibank.

Det finnes ingen hoteller på selve flyplassområdet, men det er godt utvalg av overnattingssteder i Pamplona sentrum.