Leiebil Menorca

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Menorca

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Menorca

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Menorca fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Menorca gjennom oss.

Menorca guide

Bilutleie Menorca
Leiebil Menorca

Den spanske øya Menorca ligger i Middelhavet, og tilhører øygruppen Balearene. Menorca har 92.000 innbyggere (2011), og ligger nordøst for den større naboøya Mallorca.

Menorca har stort sett et steinete landskap med 200 km lang kystlinje. Det finnes omlag 70 sandstrender på øya. Høyeste punkt er Monte Toro, som ligger 358 m.o.h. Menorca ble erklært biosfærereservat i 1993 av UNESCO.

Øya har mange megalittiske minnesmerker fra tidligere keltisk befolkning.

Hovedbyen på Menorca heter Mahón, og er øyas administrative senter og største by – med ca. 30.000 innbyggere. Mahón ligger på sørvestkysten, og fra havnen er det fergeforbindelse til bl.a. Mallorca. Turisme er viktigste inntektskilde for byen, og her finnes en rekke turistattraksjoner (bl.a. et historisk museum) i tillegg til badestrender, et variert uteliv og shoppingmuligheter.

Noen av de mest populære badebyene/turistområdene på Menorca er Mau, Es Castell, Sant Lluis, Alaior, Ferrerias og Ciutadella.

Med leiebil på Menorca, kan man ta hyggelige dagsturer, og se mer av øya. Man kan bl.a kjøre til den historiske landsbyen Llafuda Torre, ta turen til Sant Nicolau-slottet fra 1700-tallet ved havnebyen Ciutadella sør på øya eller oppsøke festningsruinen «Castillo de Santa Agueda» fra 500-tallet – som ligger i byen Ferrerias på nordøstkysten.

Øyas internasjonale flyplass – Menorca Airport – ligger 5 km sørvest for hovedbyen Mahón.