Leiebil Menorca Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Menorca Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Menorca Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Menorca Lufthavn gjennom oss.

Menorca Lufthavn guide

Bilutleie Menorca Lufthavn
Leiebil Menorca Lufthavn

Menorca Airport (MAH) (spansk: «Aeropuerto de Menorca») ligger 5 km sørvest for Mahón sentrum, som er hovedstaden på den spanske øya Menorca i Middelhavet. Flyplassen kalles derfor ofte for Mahón Lufthavn.

Menorca Lufthavn ble åpnet i 1969, og betjener idag 2,5 millioner passasjerer i året (2011).

Flyplassen har stor chartertrafikk i sommersesongen. 33 flyselskaper – bl.a. Air Berlin, Easyjet, Iberia og Ryanair har direkteruter fra Menorca Lufthavn til omlag 30 destinasjoner i inn- og utland.

Fasiliteter på flyplassen består av restauranter, caféer, barer, tax-free-butikk, souvenirbutikk, apotek, informasjons-skranke og internett-tilgang.

Det finnes ingen hoteller på flyplassen, men flere overnattingssteder i Mahón sentrum.

Det er gode transportmuligheter fra flyplassen og inn til Mahón sentrum, og man kan velge mellom buss eller taxi.

Mange turister ønsker å leie bil på Menorca, og i ankomsthallen på flyplassen har en rekke anerkjente bilutleiefirmaer sine kontorer – deriblant Avis, Europcar, Hertz, National og Owners. Det lønner seg å bestille leiebilen i god tid før avreise, og da vil bilen stå klar når man ankommer flyplassen.