Leiebil Granada

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Granada

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Granada

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Granada fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Granada gjennom oss.

Granada guide

Bilutleie Granada
Leiebil Granada

Granada ligger sør i Spania – 68 km nord for Middelhavskysten, og tilhører regionen Andalucia. Byen har 240.000 innbyggere (2011), og er hovedstad i Granada-provinsen.

Granada ligger der elvene Darro og Genil møtes –  ved foten av fjellkjeden Sierra Nevada.

Byen har universitet som ble grunnlagt i 1531, og som er et av Spanias fremste.

Den mest berømte turistattraksjonen i Granada er palasset og den vakre mauriske festningen Alhambra – som ble bygget på 1200 – 1300-tallet. Alhambra som betyr «Det røde slottet», ligger på en høyde, og står oppført på UNESCOs verdensarvliste.
Innenfor festningsmurene finnes flere vakre hager samt et historisk museum. Fra Alhambra har man dessuten en fantastisk utsikt over byen og omegn.

Andre attraksjoner i Granada er bl.a. Gamlebyen – med sitt arabiske preg, Granada-katedralen fra 1500-tallet, «Det kongelige kapell» fra 1500-tallet, et arkeologisk og etnografisk museum, kunstmuseer, vitenskapsmuseum – med interaktive utstillinger, tyrefekterarenaen samt en botanisk hage.

I tillegg finnes badelandet «Aquavit» litt utenfor sentrum, og i Granada sentrum finnes gode shoppingmuligheter samt et variert uteliv.

Granada arrangerer flere årlige festivaler og evenementer – deriblant en filmfestival, en tangofestival samt flere kunst- og musikkfestivaler.

Flyplassen Granada Airport ligger 26 km vest for sentrum.