Leiebil Granada Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Granada Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Granada Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Granada Lufthavn gjennom oss.

Granada Lufthavn guide

Bilutleie Granada Lufthavn
Leiebil Granada Lufthavn

Granada Airport (GRX) – offisielt kjent som «Federico Garcia Lorca Airport Granada-Jaén» – ligger 26 km vest for Granada sentrum.

Flyplassen har direkteruter til både inn- og utland, og noen av flyselskapene som trafikkerer her er Vueling Airlines, Iberia og Air Europa. Fra Granada Lufthavn går det fly til destinasjoner som bl.a. Paris, Barcelona, Madrid og Palma de Mallorca.

Granada Lufthavn ble åpnet i 1972, og har 1 terminalbygning. Flyplassen betjener ca. 880.000 passasjerer i året (2011).

Det er svært begrenset med fasiliteter på flyplassen – med en butikk og noen få caféer/restauranter. I tillegg finnes informasjonsdisk, trådløs internett-tilgang, minibanker, Vip Lounge og medisinsk førstehjelpsstasjon.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men flere overnattingssteder i nærområdet.

For å komme seg inn til Granada sentrum kan man benytte buss eller taxi. Taxiene står utenfor ankomsthallen. Mange turister ønsker å leie bil i Granada, og dermed ha friheten til å oppdage nye og spennende steder på egen hånd. Flere bilutleiefirmaer har sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Europcar og Goldcar.