Leiebil Ibiza Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Ibiza Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Ibiza Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Ibiza Lufthavn gjennom oss.

Ibiza Lufthavn guide

Bilutleie Ibiza Lufthavn

Leiebil Ibiza Lufthavn

Ibiza Airport (IBZ) ligger 8 km sørvest for sentrum av øyas hovedstad – Ibiza by. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Ibiza», og er en internasjonal lufthavn som har stor chartertrafikk i høysesongen (mai – oktober).

Ibiza Lufthavn ble åpnet for turisttrafikk i 1958, og betjener idag 5,6 millioner passasjerer i året (2011). Omlag 30 flyselskaper – deriblant Ryanair, Norwegian og British Airways – har direkteruter herfra til bortimot 55 destinasjoner i Europa – bl.a. til Oslo, London, Pisa og Amsterdam.

Fasiliteter på flyplassen består av noen få butikker, tax-free-butikk, barer, caféer og restauranter. I tillegg finnes informasjonsdisk, konferanserom, valutavekslings-skranke, bank, minibanker, postkontor, førstehjelpsstasjon og apotek.

Det er ingen hoteller på selve flyplassområdet, men flere i nærheten. Litt øst for flyplassen, ved Playa d’en Bossa, finnes flere overnattingssteder å velge mellom.

Flyplassen er godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

For å komme seg inn til Ibiza by, kan man benytte buss eller taxi. Taxiene finnes utenfor ankomsthallen på flyplassen. Dersom man ønsker å leie bil på Ibiza, har en rekke bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Europcar og National.

Meny