Leiebil Nerja

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Nerja

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Nerja

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Nerja fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Nerja gjennom oss.

Nerja guide

Bilutleie Nerja
Leiebil Nerja

Nerja er en kommune som ligger helt sør i Spania – ved Costa del Sol i provinsen Málaga i Andalucia-regionen, rundt 50 km øst for byen Málaga. Kommunen (som omfatter småbyen Nerja og tettstedet Maro) har rundt 20.000 innbyggere (2010). Om sommeren øker folketallet kraftig, på grunn av den store turist-tilstrømningen.

Nerjas historie strekker seg tilbake til rundt 20.000 år f.Kr. En oppdagelse i 1959 av noen dryppsteinshuler i nærheten av byen har dokumentert dette. Her ble det funnet bl.a. knokler, keramikk og malerier som arkeologer har klart å datere. Noen av disse hulene er åpne for publikum, og utgjør dermed en av de viktigste historiske attraksjonene – ikke bare i Nerja, men på hele Costa del Sol.

I sentrum av byen ligger Balcón de Europa (Europas balkong) – et berømt område der man kan få imponerende panoramautsikt over havet.

Langs kysten ved Nerjas finnes det flere fine badestrender. Den mest kjente – Burriana  – er kvalitetsstemplet med «blått flagg», og der finnes det også mulighet for å mange ulike former for vannsport, bl.a. dykking. Og for avvekslingens skyld kan man også dra på populære vandringer i den nærliggende fjellkjeden Sierra Almijara.

Nærmeste internasjonale flyplass er Málaga Airport, som ligger 69 km vest for Nerja.