Leiebil Isla Canela

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Isla Canela

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Isla Canela

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Isla Canela fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Isla Canela gjennom oss.

Isla Canela guide

Bilutleie Isla Canela
Leiebil Isla Canela

Isla Canela er en halvøy som ligger lengst sørvest i Spania, ved Atlanterhavet. Området ligger ved elva Guadina, som skiller Spania fra nabolandet Portugal. Halvøya ligger i Huelva-provinsen, og tilhører regionen Andalucia.

Isla Canela er en rolig og eksklusiv feriedestinasjon, som har kun 300 fastboende innbyggere. Den 7 km lange sandstranden er stedets hovedattraksjon, og turistene kommer hit først og fremst for å nyte sol, bading og strandliv. Det er i tillegg gode muligheter for vannsportsaktiviteter her.

På Isla Canela finnes også en hyggelig marina med shoppingområde og restauranter. Det er i tillegg en golfbane på halvøya.

6 km nord for Isla Canela ligger den lille byen Ayamonte, som har 20.000 innbyggere (2011). Byen har en utpreget maritim atmosfære. I Ayamonte kan man se kirken «Iglesia de las Angustias Parroquial» fra 1500-tallet, og i området mellom byen og nabolaget Punta del Moral finnes tårnet «Torre de Isla Canela» fra middelalderen – som også anbefales et besøk.

Nærmeste flyplass er Faro Airport (i Portugal), som ligger 74 km sørvest for Isla Canela.