Leiebil Zaragoza

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Zaragoza

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Zaragoza

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Zaragoza fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Zaragoza gjennom oss.

Zaragoza guide

Bilutleie Zaragoza
Leiebil Zaragoza

Zaragoza Airport (ZAZ) er en internasjonal flyplass som ligger nordøst i Spania – 15 km vest for Zaragoza sentrum, 270 km vest for Barcelona og 262 km nordøst for Madrid.

Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Zaragoza».

Zaragoza Lufthavn ble første gang åpnet i 1940, og betjener idag 751.000 passasjerer i året (2011).

Fra flyplassen går det direkteruter til omlag 11 destinasjoner i Europa – bl.a. til Ibiza, Mallorca, Minorca, Lanzarote, Tenerife, Brussels, London, Paris og Milano. Enkelte ruter er kun sesongmessige. Flyselskaper som Ryanair, Air Europa, Iberia og Wizz Air trafikkerer her.

Zaragoza Lufthavn har én terminalbygning. Fasiliteter på flyplassen består av café, et par butikker, minibank, informasjons-disk og internett-tilgang. Det er ingen hoteller på flyplassen, men flere i nærområdet.

For å komme seg inn til Zaragoza sentrum, kan man benytte buss eller taxi.

Dersom man ønsker å leie bil i Zaragoza, har en rekke internasjonale bilutleiefirmaer sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, National og Europcar. Bestiller man leiebilen før avreise, vil bilen stå klar når man ankommer Zaragoza Lufthavn.