Leiebil Madrid

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Madrid

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Madrid Finn

beste pris på bilutleie i Madrid fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Madrid gjennom oss.

Madrid guide

Bilutleie Madrid

Leiebil Madrid

Madrid er hovedstaden i Spania, og ligger sentralt i landet. Byen har 3,3 millioner innbyggere (2011), og ligger ved elva Rio Manzanares – på et platå  ca. 667 m.o.h. Madrid tilhører regionen med samme navn som byen.

Hovedstaden er landets administrative og finansielle sentrum, og dessuten et betydelig handels- og kultursentrum. Madrid er også et viktig industrisentrum og et jernbaneknutepunkt. Byens rike kulturliv tiltrekker seg mange turister, og her finner man en rekke museer, kunstgallerier og teatre.

Den kjente fotballklubben Real Madrid spiller sine hjemmekamper på fotballarenaen «Bernabeu» – som har plass til 110.000 tilskuere.

Noen av Madrids mest kjent turistattraksjoner er bl.a. Gamlebyen med det kongelige palasset «Palacio Reale» fra 1764, domkirken «Nuestra Senora de la Almudena» fra 1883, kunstmuseet «Museo del Prado» («Prado-museet»), kunstgalleriet «Centro de Arte de Reina Sofia» – med verk av bl.a. Picasso, og Miró samt den attraktive avenyen «Paseo de la Castellana» – der flere offentlige bygninger, et arkeologisk museum samt Nasjonalbiblioteket ligger.

Det er ellers gode shoppingmuligheter i Madrid – spesielt i gaten «Gran Via». Hovedstaden har også et yrende natteliv, med restauranter, caféer, barer og nattklubber.

Madrid er også en by med mange flotte parker, en av de vakreste, største og eldste er Retiro-parken, som ligger like ved promenadestrøket Paseo del Prado. Den ble anlagt allerede i 1630-årene, og inneholder bl.a. en rekke skulpturer og fontener – samt flere interessante bygninger. I parken er det også en stor, kunstig innsjø der man kan slappe av i robåt, om man ønsker det.

Flyplassen Madrid Barajas Airport ligger 12 km nordøst for sentrum, og er Spanias travleste.

Meny