Leiebil Valladolid Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Valladolid Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Valladolid Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Valladolid Lufthavn gjennom oss.

Valladolid Lufthavn guide

Bilutleie Valladolid Lufthavn
Leiebil Valladolid Lufthavn

Valladolid Airport (VLL) ligger nordvest i Spania, omlag 13 km vest for Valladolid bysentrum.
Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Valladolid».

Valladolid Lufthavn åpnet i 1946, og betjener idag 462.000 passasjerer årlig (2011). Flyplassen har 1 terminalbygning – som ble modernisert og oppgradert i år 2000.

Flyselskapene Iberia, Orbest Orizonia Airlines, Ryanair og Volotea har direkteruter fra Valladolid Lufthavn til bl.a. Ibiza, Barcelona, Brussels, London, Málaga, Minorca, Palma de Mallorca og Paris. Enkelte av disse er sesongmessige.

Av fasiliteter på flyplassen finnes det noen få restauranter/caféer samt en tax-free-butikk. I tillegg finnes informasjons-skranke, minibanker, førsthjelp, lekeområde for barn samt internett-tilgang.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men flere i nærområdet – bl.a. NH Hotel Ciudad de Valladolid.

Man kan benytte buss eller taxi for å komme seg fra flyplassen og inn til Valladolid sentrum. Det går også bussruter til byene León, Madrid og Salamanca.

Det er populært med leiebil i Spania, og dersom man ønsker å leie bil i Valladolid, kan det være praktisk å bestille bilen før man ankommer flyplassen. I ankomsthallen på Valladolid Lufthavn har flere bilutleiefirmaer sine filialer – deriblant Avis, Europcar og National.