Leiebil Jaen

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Jaen

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Jaen

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Jaen fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Jaen gjennom oss.

Jaen guide

Bilutleie Jaen
Leiebil Jaen

Jaén ligger sør i det sentrale Spania, og har vært hovedstad i Jaén-provinsen siden 1249. Byen tilhører regionen Andalucia, og har 117.000 innbyggere (2011).

Jaén ligger ved foten av åsen Santa Catalina – nær elvene Guadalquivir og Guadalbullón.

Jaén er et administrativt senter og en industriby – med stor produksjon og eksport av olivenolje.

De senere år har byen opplevd stor økning av turisme – på grunn av sin rike historie, sin kulturarv og de naturskjønne omgivelsene. I tillegg finnes en rekke museer i Jaén samt teatre, konsertsaler, markeder, messer og årlige festivaler. Byen har også nylig fått badeland – som er en attraksjon for hele familien.

Noen av de mest populære severdighetene i byen er bl.a. den store og imponerende domkirken «Catedral de Jaén» – oppført i perioden 1540 – 1801, Rådhuset fra 1600-tallet, kirken San Bartolome samt festningen «Castillo de Santa Catalina» fra 1246 – som ligger på åsen Santa Catalina.

Også det jødiske kvarteret i gamlebyen er en turistattraksjon, med sine smale og bratte gater. I tillegg anbefales et besøk til kunstmuseet «Museo Internacional de Arte Ibero» samt til det byhistoriske museet – med sine arkeologiske utstillinger.

Nærmeste flyplass er Granada Airport, som ligger 97 km sør for Jaén.