Leiebil Guadalajara

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Guadalajara

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Guadalajara

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Guadalajara fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Guadalajara gjennom oss.

Guadalajara guide

Bilutleie Guadalajara
Leiebil Guadalajara

Guadalajara ligger sentralt i Spania, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen har 84.500 innbyggere (2011), og ligger i regionen Castilla – La Mancha. Guadalajara ligger ved elva Henares, og er et viktig handelssentrum og industriby.

Byen ble sterkt ødelagt under den spanske borgerkrigen (1936 – 1939), men har fremdeles enkelte godt bevarte bygninger. En av disse er «Palacio del Infantado» («Prinsepalasset») fra 1400-tallet, som ble oppført for hertugene av Mendoza. Palasset er en stor turistattraksjon, og dessuten en svært vakker fasade.

Andre severdigheter i byen er bl.a. kirken Santa Maria fra 1300-tallet – med sitt minaretlignende tårn, kirken «San Ginés» fra 1500-tallet, flere parker og grøntarealer – deriblant byparken «Concordia» samt den gamle broen over elva Henares – som opprinnelig ble bygget på 900-tallet.

En attraksjon for hele familien i byen er dyreparken «El Zoologico Municipal de Guadalajara».

Omlag 74 km nordøst for Guadalajara – i Siguenza – ligger museet «Museo Diocesando De Arte Antiguo», som også kan anbefales et besøk. Her kan besøkende se utstillinger av religiøs kunst fra det 12. til det 20. århundre.

Nærmeste flyplass er Madrid Barajas International Airport, som ligger 50 km sørvest for Guadalajara.