Leiebil Sevilla Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sevilla Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sevilla Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sevilla Lufthavn gjennom oss.

Sevilla Lufthavn guide

Bilutleie Sevilla Lufthavn
Leiebil Sevilla Lufthavn

Sevilla Airport (SVQ) er først og fremt en innenriks-flyplass, men etter at lavprisselskapet Ryanair etablerte seg der for noen år siden, har antallet utenlandsflygninger økt betraktelig. Flere selskaper har kommet etter, og i dag er det faste ruter herfra til en rekke europeiske destinasjoner. Over 4 millioner passasjerer blir nå betjent på Sevilla Lufthavn årlig. Flyplassen ligger 12 km nordøst for Sevilla sentrum.

Sevilla Lufthavn heter på spansk «Aeropuerto de Sevilla».

Sevilla Lufthavn ble etablert allerede i 1914, og har gjennomgått flere fornyelser og utbygginger opp gjennom årene. I 1991 ble et helt nytt terminalbygg åpnet, tegnet av arkitekten José Rafael Moneo, som har lagt stor vekt på blandingen av spansk og maurisk tradisjon.

Utvalget av butikker på Sevilla Lufthavn er begrenset, men det eksisterer planer om flere. Foreløpig kan flyplassen tilby en stor taxfree-butikk, samt et par snackbarer og tre restauranter – deriblant på friluftsterrassen El Mirador.

Det er ingen togforbindelse fra flyplassen til Sevilla sentrum, men bussene har avgang hver halvtime. Alternativt kan man benytte taxi.

Ønsker man å leie bil i Sevilla, har  fem internasjonale bilutleiebyråer sine kontorer på flyplassen – deriblant Atesa, Avis, Crown Car Hire, Europcar og Hertz.

Det finnes ingen hoteller på selve flyplassen, men Hotel AC Santa Justa, Hotell Occidental Sevilla og Hotell Ibis Sevilla ligger alle i nærområdet.