Leiebil La Antilla

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil La Antilla

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie La Antilla

Sammenlign priser og finn billig leiebil i La Antilla fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i La Antilla gjennom oss.

La Antilla guide

La Antilla ligger sørvest i Spania – i kommunen Lepe – og er en liten badeby med omlag 3000 innbyggere (2011). Byen ligger i Huelva-provinsen og tilhører Andalucia-regionen.

Sommerstid stiger folketallet betraktelig i La Antilla, da turister kommer hit for soling, bading, strandliv og vannsportsaktiviteter. Mange spanjoler ferierer her, og stedet er kjent for sitt rene badevann og sin avslappende atmosfære. La Antilla er også et feriested for golfinteresserte, da byen har en flott 24-hulls golfbane.

Hovedattraksjon i La Antilla er stranden, som er 3 km lang, og 90 meter bred. Den består av finkornet, gyllen sand. Byen har også en flott strandpromenade med palmer.

Langs byens hovedgate «Avenida de Castilla» finnes en rekke butikker, barer og et marked, og La Antilla har dessuten et godt utvalg av restauranter, hoteller og underholdningssteder.

Noen kilometer unna La Antilla, ligger «tvilling»-badebyen Islantilla (2011).

5 km nord for La Antilla, ligger byen Lepe, som har 27.000 innbyggere (2011). Her kan man besøke kirken «Iglesia de Santo Domino de Guzmán» fra 1300-tallet. I området ligger også utkikkstårnet «Torre del Catalán» fra 1600-tallet, som er åpent for publikum.

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger i Portugal – 89 km sørvest for La Antilla. Et annet er alternativ er Sevilla Airport, som ligger 143 km øst for La Antilla.