Leiebil La Antilla

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil La Antilla

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie La Antilla

Sammenlign priser og finn billig leiebil i La Antilla fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i La Antilla gjennom oss.

La Antilla guide

La Antilla ligger sørvest i Spania – i kommunen Lepe – og er en liten badeby med omlag 3000 innbyggere (2011). Byen ligger i Huelva-provinsen og tilhører Andalucia-regionen.

Sommerstid stiger folketallet betraktelig i La Antilla, da turister kommer hit for soling, bading, strandliv og vannsportsaktiviteter. Mange spanjoler ferierer her, og stedet er kjent for sitt rene badevann og sin avslappende atmosfære. La Antilla er også et feriested for golfinteresserte, da byen har en flott 24-hulls golfbane.

Hovedattraksjon i La Antilla er stranden, som er 3 km lang, og 90 meter bred. Den består av finkornet, gyllen sand. Byen har også en flott strandpromenade med palmer.

Langs byens hovedgate «Avenida de Castilla» finnes en rekke butikker, barer og et marked, og La Antilla har dessuten et godt utvalg av restauranter, hoteller og underholdningssteder.

Noen kilometer unna La Antilla, ligger «tvilling»-badebyen Islantilla (2011).

5 km nord for La Antilla, ligger byen Lepe, som har 27.000 innbyggere (2011). Her kan man besøke kirken «Iglesia de Santo Domino de Guzmán» fra 1300-tallet. I området ligger også utkikkstårnet «Torre del Catalán» fra 1600-tallet, som er åpent for publikum.

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger i Portugal – 89 km sørvest for La Antilla. Et annet er alternativ er Sevilla Airport, som ligger 143 km øst for La Antilla.

Meny