Leiebil Figueras

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Figueras

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Figueras

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Figueras fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Figueras gjennom oss.

Figueras guide

Bilutleie Figueras
Leiebil Figueras

Figueras ligger nordøst i Spania – omlag 18 km vest for Middelhavskysten – og tilhører provinsen Girona. Byen ligger i regionen Catalonia, og har 45.000 innbyggere (2011).

Figueras er den viktigste byen nær grensen til Frankrike, og regionens økonomiske, kulturelle og kommersielle sentrum. Byen er også et viktig transportknutepunkt. Økonomien i Figueras er stort sett basert på turisme og jordbruk.

Figueras er fødebyen til den spanske kunstneren Salvador Dali, og det finnes et stort og berømt kunstmuseum her – med utstillinger av mange av hans verk. Salvador Dali døde i 1989, og ved inngangen til museet finnes hans grav.

En annen kjent severdighet i byen er borgen «Castillo de San Fernando» (kalles også «Castell de Sant Ferran») fra 1743, som er det største monumentet i Catalonia. Borgen har en omkrets på 5,6 km, og er også en av de største i Europa.

Andre turistattraksjoner i Figueras er bl.a. kirken Iglesia de Sant Pere fra slutten av 1400-tallet, et historisk/arkeologisk museum, et leketøysmuseum, et teknologisk museum samt et klokkemuseum – der besøkende kan få en reise gjennom klokkens historie. Klokkeutstillingen har mer enn 3000 eksemplarer.

Nærmeste internasjonale flyplass er Girona Airport – Costa Brava, som ligger 51 km sør for Figueras.