Leiebil Girona

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Girona

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Girona

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Girona fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Girona gjennom oss.

Girona guide

Bilutleie Girona
Leiebil Girona

Girona ligger nordøst i Spania, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen ligger ca. 40 km vest for Middelhavskysten, og 80 km nordøst for Barcelona – i det historiske området Catalonia.

Girona har 97.000 innbyggere (2011), og er en universitetsby samt et viktig handels- og industrisentrum. Byen ligger ved sammenløpet av de 4 elvene Onyar, Ter, Guell og Galligants.

Girona har et typisk Middelhavsklima, med milde, våte vintre og varme, tørre somre.

Gamlebyen i Girona er en stor turistattraksjon, med sine smale, krokete gater samt hyggelige butikker , caféer og restauranter. Her finnes også Det jødiske kvarter fra 1400-tallet med trange smug.

En viktig severdighet i byen er Girona-katedralen «Santa Maria», som ble bygget mellom 1200-tallet og 1800-tallet. Bak katedralen finnes en romantisk hage med arkader, som også anbefales et besøk. Like ved siden av katedralen ligger Girona Kunstmuseum.

Andre populære turistattraksjoner i Girona er bl.a. den katolske kirken «Sant Feliu de Gerona» fra 1800-tallet, klosteret «St. Peter Galligants» – opprinnelig fra 1130-tallet, som idag huser et arkeologisk museum samt «Banys-Arabs» – arabisk bad fra 1200-tallet.

Det er gode shoppingmuligheter i Girona med små spesialbutikker og salgsboder i bysentrum samt større kjøpesentre litt utenfor sentrum.

Byens internasjonale flyplass – Girona Costa Brava Airport – ligger 15 km sørvest for sentrum.