Leiebil Santiago

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Santiago

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Santiago

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Santiago fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Santiago gjennom oss.

Santiago guide

Bilutleie Santiago

Leiebil Santiago

Santiago de Compostela er hovedstad i den nordvest-spanske regionen Galicia, og ligger 70 km sør for havnebyen La Coruña. Innbyggertallet ligger på ca. 95.000 (2011).

Santiago de Compostela er både et handels- og kultursenter og en universitetsby (universitetet ble grunnlagt i 1501) – men først og fremst er byen et pilgrimsmål, som hvert år tiltrekker seg hundretusener av tilreisende. De kommer for å besøke apostelen Jakobs grav, som ifølge tradisjonen skal være gravlagt her. Byens navn – Santiago – er en oppkalling av St. Jakob. Resten av navnet, Compostela (av latin: Campus Stella, ”stjernemarken”), er en henvisning til at stjernene i år 813 ledet eremitten Pelagus til Jakobs levninger.

Den mest kjente attraksjonen i byen er den vakre romanske katedralen, som ble påbegynt på 1000-tallet og fullført 200 år senere. Det finnes dessuten flere bemerkelsesverige religiøse byggverk, deriblant flere kirker og klostre – samt et gedigent erkebispepalass.

Santiago de Compostela var i år 2000 Europas kulturhovedstad, og hele byen – samt den gamle pilgrimsveien gjennom Frankrike og Spania – står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Nest etter Roma, regnes Santiago de Compostela som det viktigste religiøse valfartsstedet i Europa.

En rekke reiseselskaper over hele Europa arrangerer spesielle pilgrimsreiser til Santiago de Compostela, der en del av reisen vanligvis foregår til fots.

Nærmeste flyplass er Santiago Airport, som ligger 16 km nordøst for byen.

Meny