Leiebil La Coruña

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil La Coruña

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie La Coruña

Sammenlign priser og finn billig leiebil i La Coruña fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i La Coruña gjennom oss.

La Coruña guide

Bilutleie La Coruña
Leiebil La Coruña

Havnebyen La Coruña ligger nordvest i Spania ved Atlanterhavet, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen ligger i regionen Galicia, og har omlag 246.000 innbyggere (2011).

La Coruña er en av de viktigste havnebyene i Nord-Spania – og har stor eksport av landbruksprodukter samt landets nest største fiskerihavn.

La Coruña er en populær destinasjon for turister, og mange spanjoler tilbringer ferien sin her i sommersesongen.

Gamlebyen ligger på en halvøy, og her finnes en rekke historiske severdigheter – bl.a. kirkene «Santiago» og «Santa Maria del Campo» – som begge er fra 1200-tallet.
Andre viktige turistattraksjoner i La Coruña er San Antonio-borgen fra 1590 – som huser et arkeologisk og historisk museum samt  «Torre de Hércules» – verdens eldste fyrtårn som fremdeles er i drift, og stammer fra romersk tid. Dette står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Strandpromenaden i La Coruña er også en attraksjon (en av de lengste i Europa), og i kunstmuseet «Museo de Bellas Artes» kan man se skisser av Rubens samt en rekke religiøse malerier.

Ellers har byen et operahus, flere teatre, et Picasso-museum, et militærmuseum, vitenskapsmuseum med Planetarium, akvarium, botanisk hage samt museet «House of Man» – med interaktive utstillinger som har fokus på menneskekroppen.

La Coruña har 7 badestrender, og de mest populære er «Riazor» og «Orzán» – som begge ligger i sentrum av byen og er kvalitetsstemplet med «blått flagg».

La Coruña Airport ligger 10 km sør for sentrum, og er en internasjonal flyplass.