Leiebil La Coruña Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie La Coruña Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i La Coruña Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i La Coruña Lufthavn gjennom oss.

La Coruña Lufthavn guide

Bilutleie La Coruña Lufthavn
Leiebil La Coruña Lufthavn

La Coruña Airport (LCG) er en internasjonal flyplass som ligger 10 km sør for sentrum av La Coruña – i nordvestre del av Spania. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de La Coruña».

La Coruña Lufthavn åpnet for sivil trafikk i 1963, og betjener idag omlag 1 million passasjerer i året.

Flyselskapene EasyJet, Iberia, TAP Portugal, Air Nostrum og Vueling har direkteruter herfra til destinasjoner som Madrid, Lisboa, Barcelona, London, Sevilla og Amsterdam. Enkelte av disse rutene er sesongmessige.

Fasiliteter på flyplassen består av noen få butikker og restauranter/caféer samt minibanker, informasjons-skranke, førstehjelpsstasjon, møterom og trådløs internett-tilgang. Det finnes ingen hoteller på flyplassen, men flere i nærområdet.

For å komme seg inn fra flyplassen til sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i La Coruña, har en rekke bilutleiefirmaer sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Europcar, Hertz og National.