Leiebil Murcia Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Murcia Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Murcia Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Murcia Lufthavn gjennom oss.

Murcia Lufthavn guide

Bilutleie Murcia Lufthavn
Leiebil Murcia Lufthavn

Murcia-San Javier Airport (MJV) er i utgangspunktet en militær flybase, som også har en sivil del. Den  ligger i San Javier – ca. 30 km sørøst for Murcia bysentrum. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Murcia – San Javier».

Flere lavprisselskaper har i løpet av de senere årene medvirket til at trafikken har økt sterkt på Murcia Lufthavn. Årlig betjenes nå mellom 1,5 og 2 millioner passasjerer her. Ekspansjonen har vært så kraftig at man nå har begynt å planlegge byggingen av en helt ny flyplass.

De fleste faste rutene til Murcia Lufthavn går fra britiske destinasjoner, men det er også flyrute fra Brussel – og Norwegian Airlines flyr både fra Oslo (Gardermoen), Stavanger, Bergen og Trondheim.

Det er ingen togforbindelse fra flyplassen til Murcia sentrum, og busstilbudet kunne ha vært bedre (tre daglige avganger), så mange velger derfor å benytte taxi. En mulighet er selvsagt også å leie bil, og ønsker man det, har man flere internasjonale utleiebyråer å velge mellom på flyplassen – bl.a. Europcar, Sol-Mar og Europa Rent-a-car.

Det nærmeste hotellet, 525 Hotel, ligger 3,5 km fra flyplassen.

Publikumsfasilitetene er begrensede, men det finnes et par butikker, snackbarer og restauranter i terminalbygget.