Leiebil Formentera

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Formentera

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Formentera

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Formentera fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Formentera gjennom oss.

Formentera guide

Bilutleie Formentera

Leiebil Formentera

Formentera er en spansk øy i Middelhavet, som ligger 3,6 km sør for Ibiza. Formentera er den minste og sørligste av Islas Pitiusas-øygruppen, og tilhører regionen Balearene.

Øya har omlag 10.000 fastboende innbyggere (2011), men i turistsesongen juni – august stiger folketallet betraktelig. Høyeste punkt på Formentera er La Mola, som måler 192 m.o.h.

Viktigste næringsvei på øya er turisme, og det administrative sentrum er San Francisco Javier. Byene «es Pujols» og «es Caló o la Savina» er kjente turiststeder.

Formentera er berømt for sine flotte, hvite sandstrender – der mange av dem er uberørte. Øya er også kjent for å ha et stort antall nudiststrender. I tillegg kan Formentera lokke turister med behagelig klima og krystallklart badevann samt gode muligheter for vannsportsaktiviteter – spesielt dykking, seiling og windsurfing.

Formentera er en betydelige roligere turistøy enn Ibiza. Hovedattraksjoner på øya er først og fremst soling, bading, strandliv samt spaserturer i naturskjønne omgivelser. I tillegg er det populært å leie sykkel her.
Av kulturelle attraksjoner på øya finnes et lite etnografisk museum, klokketårn fra 1700-tallet samt kapellet Sant Francesc Xavier fra 1700-tallet.

Det finnes ingen flyplass på Formentera, og øya er kun tilgjengelig via ferge fra Ibiza eller fra det spanske fastlandet. Nærmeste flyplass er Ibiza Airport, som ligger 9 km sørvest for Ibizas hovedstad Eivissa.
Fergen fra Ibiza (som går fra Eivissa)  bruker 30 minutter, og ankommer den lille havnen «La Savina» på Formentera.

Meny