Leiebil Formentera

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Formentera

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Formentera

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Formentera fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Formentera gjennom oss.

Formentera guide

Bilutleie Formentera
Leiebil Formentera

Formentera er en spansk øy i Middelhavet, som ligger 3,6 km sør for Ibiza. Formentera er den minste og sørligste av Islas Pitiusas-øygruppen, og tilhører regionen Balearene.

Øya har omlag 10.000 fastboende innbyggere (2011), men i turistsesongen juni – august stiger folketallet betraktelig. Høyeste punkt på Formentera er La Mola, som måler 192 m.o.h.

Viktigste næringsvei på øya er turisme, og det administrative sentrum er San Francisco Javier. Byene «es Pujols» og «es Caló o la Savina» er kjente turiststeder.

Formentera er berømt for sine flotte, hvite sandstrender – der mange av dem er uberørte. Øya er også kjent for å ha et stort antall nudiststrender. I tillegg kan Formentera lokke turister med behagelig klima og krystallklart badevann samt gode muligheter for vannsportsaktiviteter – spesielt dykking, seiling og windsurfing.

Formentera er en betydelige roligere turistøy enn Ibiza. Hovedattraksjoner på øya er først og fremst soling, bading, strandliv samt spaserturer i naturskjønne omgivelser. I tillegg er det populært å leie sykkel her.
Av kulturelle attraksjoner på øya finnes et lite etnografisk museum, klokketårn fra 1700-tallet samt kapellet Sant Francesc Xavier fra 1700-tallet.

Det finnes ingen flyplass på Formentera, og øya er kun tilgjengelig via ferge fra Ibiza eller fra det spanske fastlandet. Nærmeste flyplass er Ibiza Airport, som ligger 9 km sørvest for Ibizas hovedstad Eivissa.
Fergen fra Ibiza (som går fra Eivissa)  bruker 30 minutter, og ankommer den lille havnen «La Savina» på Formentera.