Leiebil Valencia Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Valencia Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Valencia Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Valencia Lufthavn gjennom oss.

Valencia Lufthavn guide

Bilutleie Valencia Lufthavn
Leiebil Valencia Lufthavn

Valencia Airport (VLC) er en internasjonal flyplass som ligger i kommunen Manises – omlag 8 km vest for Valencia sentrum. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Valencia».

Flyplassen ble åpnet i 1933, og betjener idag ca. 50 millioner passasjerer i året (2011).

Fra Valencia Lufthavn har 22 flyselskaper direkteruter til mange større byer i Europa – bl.a. til Amsterdam, Praha, London, Oslo, Berlin, Madrid og Paris. Flyselskapene Ryanair, Wondair, Air Nostrum og Vueling har hovedbase her.

Valencia Lufthavn har 2 terminalbygninger – en for innenriksflyvninger og en for internasjonale flyruter.

Det finnes en rekke fasiliteter på flyplassen – bl.a. godt utvalg av caféer, restauranter og butikker. I tillegg finnes førstehjelpsstasjon, minibanker, VIP-Lounge, møterom, informasjons-disk, kapell og internett-tilgang. Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men flere overnattingsmuligheter i nærområdet.

For å komme seg inn til Valencia bysentrum, kan man benytte metro, buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Valencia, har en rekke anerkjente bilutleiefirmaer sine filialer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Europcar, Hertz og National.