Leiebil Valencia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Valencia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Valencia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Valencia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Valencia gjennom oss.

Valencia guide

Bilutleie Valencia
Leiebil Valencia

Havnebyen Valencia ligger på Spanias østkyst, og er hovedstad både i regionen og provinsen Valencia. Selve byen har 807.000 innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på bortimot 1,5 millioner. Dermed er Valencia landets 3. største by (etter Madrid og Barcelona).

Valencia ligger på en flat kystslette – der elva Turia renner ut i Middelhavet. Byen har stor turisttrafikk, og er dessuten et viktig samferdselsknutepunkt. Fra havnen går det ferge til de kjente turistøyene Ibiza og Mallorca. Byen har i tillegg universitet – som ble grunnlagt i 1501.

Det finnes en rekke interessante turistattraksjoner i Valencia, og gamlebyen har mange bygninger i maurisk stil. Her ligger også Le Seo-katedralen fra 1200 – 1400-tallet, og like ved siden står det 60 meter høye klokketårnet «El Miguelete».

I gamlebyen kan man også se to mektige byporter fra 1300 – 1400-tallet, som stammer fra den gamle bymuren. I tillegg bør man få med seg bygningen «Lonjade la Seda» fra 1400-tallet.

Utenfor sentrum av Valencia ligger den moderne Vitenskapsparken «Ciutat de les Arts y de les Ciéncias» – som er et populær kultur – og vitenskapssenter med bl.a Planetarium, kunstmuseum, IMAX-kino og akvarium.

Valencia har ellers en botanisk hage, en dyrepark, flotte badestrender, gode shoppingmuligheter samt et livlig natteliv.

Byens flyplass – Valencia Airport – ligger 8 km vest for sentrum.