Leiebil Valencia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Valencia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Valencia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Valencia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Valencia gjennom oss.

Valencia guide

Bilutleie Valencia

Leiebil Valencia

Havnebyen Valencia ligger på Spanias østkyst, og er hovedstad både i regionen og provinsen Valencia. Selve byen har 807.000 innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på bortimot 1,5 millioner. Dermed er Valencia landets 3. største by (etter Madrid og Barcelona).

Valencia ligger på en flat kystslette – der elva Turia renner ut i Middelhavet. Byen har stor turisttrafikk, og er dessuten et viktig samferdselsknutepunkt. Fra havnen går det ferge til de kjente turistøyene Ibiza og Mallorca. Byen har i tillegg universitet – som ble grunnlagt i 1501.

Det finnes en rekke interessante turistattraksjoner i Valencia, og gamlebyen har mange bygninger i maurisk stil. Her ligger også Le Seo-katedralen fra 1200 – 1400-tallet, og like ved siden står det 60 meter høye klokketårnet «El Miguelete».

I gamlebyen kan man også se to mektige byporter fra 1300 – 1400-tallet, som stammer fra den gamle bymuren. I tillegg bør man få med seg bygningen «Lonjade la Seda» fra 1400-tallet.

Utenfor sentrum av Valencia ligger den moderne Vitenskapsparken «Ciutat de les Arts y de les Ciéncias» – som er et populær kultur – og vitenskapssenter med bl.a Planetarium, kunstmuseum, IMAX-kino og akvarium.

Valencia har ellers en botanisk hage, en dyrepark, flotte badestrender, gode shoppingmuligheter samt et livlig natteliv.

Byens flyplass – Valencia Airport – ligger 8 km vest for sentrum.

Meny