Leiebil Barcelona Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Barcelona Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Barcelona Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Barcelona Lufthavn gjennom oss.

Barcelona Lufthavn guide

Bilutleie Barcelona Lufthavn
Leiebil Barcelona Lufthavn

Barcelona Airport «El Prat» (BCN) ligger nordøst i Spania, 12 km sørvest for Barcelona sentrum. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Barcelona – El Prat», og er Spanias nest travleste lufthavn (etter Madrid – Barajas Airport).

Barcelona Lufthavn betjener 34,4 millioner passasjerer i året (2011), og har direkteruter til alle store byer i Europa samt til en rekke destinasjoner i Afrika, Asia og Amerika. I tillegg har flyplassen en del chartertrafikk.
Omlag124 flyselskaper flyr fra Barcelona Lufthavn til hele 161 destinasjoner i inn- og utland.

Flyplassen har 2 terminalbygninger; T1 og T2. Det er svært godt utvalg av restauranter, caféer og butikker på flyplassen. I tillegg finnes fasiliteter som apotek, Vip Lounges, informasjons-disk, møterom, minibanker, bank, kapell samt lekerom for barn. Det finnes også «Air Rooms» på flyplassen – dvs. soverom med dusj, TV og internett-tilgang.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men det finnes flere i nærområdet.

For å komme seg fra Barcelona Lufthavn til bysentrum, kan man benytte tog, buss eller taxi.

Dersom man ønsker å leie bil i Barcelona, finner man en rekke bilutleiefirmaer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Europcar, National og Sixt. Det er mest praktisk å bestille leiebil før avreise til Spania, og da vil bilen stå klar til å hentes når man ankommer flyplassen.