Leiebil Gijón

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Gijón

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Gijón

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Gijón fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Gijón gjennom oss.

Gijón guide

Bilutleie Gijon
Leiebil Gijon

Gijón er en kystby som ligger nordvest i Spania ved Biscayabukta, og er den største byen i regionen Asturias. Gijón har omlag 280.000 innbyggere (2011), og er et viktig sentrum for kultur, handel og økonomi.

Gijón er kjent for sin romerske historie og sin arkitektoniske arv, og blir også ofte omtalt som en «grønn by». Havnen «El Musel» i Gijón er en av de største i Spania, og herfra er det fergeforbindelse til bl.a. Nantes i Frankrike. Det er også en rekke cruiseskip som legger til her.

Byen har et fuktig og mildt maritimt klima – med varme somre og kjølige, regnfulle vintre.

Sommerstid kommer mange turister til Gijón for å bade, og byen har mange flotte sandstrender. Den mest kjente er San Lorenzo-stranden.

Noen av byens mest kjente turistattraksjoner er bl.a. gamlebyen og distriktet Cimadevilla – med sin flotte skulpturpark «Elogio del Horizonte», Slottet «Palacio de los Valdes» fra 1590 – som idag huser et historisk museum, Rådhuset fra 1800-tallet samt den arkeologiske naturparken «Campo Torres».

Gijón har dessuten et populært akvarium, en botanisk hage, casino, jernbanemuseum og et etnografisk museum.

Av aktiviteter i byen må først og fremst seiling, dykking og båtturer nevnes. Gijón arrangerer dessuten en årlig filmfestival, som er populært både for lokalbefolkningen og turister.

Nærmeste flyplass er Asturias Airport, som ligger 42 km vest for Gijón.