Leiebil Jerez Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Jérez Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Jérez Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Jérez Lufthavn gjennom oss.

Jérez Lufthavn guide

Bilutleie Jerez Lufthavn
Leiebil Jérez Lufthavn

Jérez Airport (XRY) ligger 10 km nordøst for Jérez sentrum, og er en internasjonal flyplass. Lufthavnen heter på spansk «Aeropuerto de Jérez».

Jérez Lufthavn ble åpnet første gang i 1936 som militærflyplass, og i 1946 åpnet den for sivil trafikk. Siden 1993 har det vært stor økning i chartertrafikk herfra, og flyplassen betjener omlag 1 millioner passasjerer i året (2011).

Omlag 21 flyselskaper har direkteruter fra Jérez Lufthavn til ca. 20 destinasjoner i inn- og utland – bl.a. til Berlin, Frankfurt, Luxembourg, London og Barcelona.

Av fasiliteter på flyplassen finnes et begrenset utvalg av butikker, caféer og restauranter. I tillegg finnes internett-tilgang, informasjonsdisk, medisinsk senter, bank og møterom.
Det er ingen hoteller på flyplassen, men flere i nærområdet.

For å komme seg fra flyplassen til Jérez sentrum, kan man benytte buss, tog eller taxi. Bussen bruker ca. 30 min. i reisetid, mens toget benytter 9 min. Taxiene står utenfor ankomsthallen på flyplassen.

Dersom man ønsker å leie bil i Jérez, har en rekke bilutleiefirmaer sine kontorer på Jérez Lufthavn. Her finner man bl.a. Avis, Europcar, Goldcar og National.
Det lønner seg å bestille leiebil i god tid før avreise, og bilen vil da stå klar når man ankommer flyplassen.