Leiebil Denia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Denia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Denia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Denia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Denia gjennom oss.

Denia guide

Bilutleie Denia
Leiebil Denia

Havnebyen Denia ligger sørøst i Spania på Costa Blanca ved Middelhavet, og tilhører provinsen Alicante. Denia har omlag 45.000 innbyggere (2011), og er en bade- og ferieby med stor turisttrafikk. Denia er kjent for sine fantastiske sandstrender som strekker seg flere kilometer langs kysten.

Fra havnen i Denia går det fergeforbindelse til bl.a. de kjente ferieøyene Ibiza og Mallorca.

Denia har mange golfbaner, og det er gode utfluktsmuligheter til de større byene Valencia (105 km nordvest for Denia) eller til Alicante (105 km sørvest for Denia). I tillegg ligger den populære bade- og feriebyen Xabia i nærheten av Denia.

En av de største turistattraksjonene i Denia er slottet «Castillo» fra 1100-tallet, som ligger på en høyde – med flott utsikt over byen og havet. Innenfor slottsveggene kan man besøke det etnologiske museum – med fokus på byens kulturhistorie samt et arkeologisk museum.

Andre severdige bygninger i Denia er kirken «Iglesia de San Antonio» fra 1600-tallet og kirken «Iglesia de la Asunción» fra 1700-tallet.

Byen arrangerer flere årlige festivaler – bl.a. en bålfestival i mars måned.

Nærmeste flyplass er Alicante Airport, som ligger 104 km sørvest for Denia.