Leiebil Vitória Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Vitória Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Vitória Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Vitória Lufthavn gjennom oss.

Vitória Lufthavn guide

Bilutleie Vitória Lufthavn
Leiebil Vitória Lufthavn

Vitória Airport (VIT) er en liten flyplass som ligger i Nord-Spania – omlag 11 km nordvest for Vitória sentrum. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Vitória».

Vitória Lufthavn har stort sett chartertrafikk, og flyselskapene Iberia, TNT Airways, Air Europa har direkteruter herfra til bl.a. Ibiza, Alicante, Valencia, Sevilla og Mallorca.

Flyplassen ble åpnet i 1980, og har en terminalbygning. Vitória Lufthavn betjente omlag 28.000 passasjerer i 2011.

Det er begrensede fasiliteter på flyplassen, men det finnes en restaurant/café her, en butikk, minibank, internett-tilgang og informasjons-disk.

Det finnes ingen hoteller på selve flyplassen, men det er flere overnattingssteder å velge mellom i nærområdet, eller i Vitória sentrum.

For å komme seg fra Vitória Lufthavn til sentrumskjernen må man benytte taxi. Det er ingen bussforbindelse herfra. Taxiene står oppstilt utenfor ankomsthallen på flyplassen.

Ønsker man å leie bil i Vitória, kan dette ordnes i sentrum. Det er ingen bilutleiefirmaer på selve flyplassen, men man kan likevel inngå avtale om å hente bilen her – etter avtale med bilutleiefirmaet.