Leiebil Benidorm

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Benidorm

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Benidorm

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Benidorm fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Benidorm gjennom oss.

Benidorm guide

Bilutleie Benidorm
Leiebil Benidorm

Benidorm ligger sørøst i Spania ved Middelhavskysten, og tilhører Valencia-regionen. Byen ligger i Alicante-provinsen, og har 71.000 innbyggere (2010). Benidorm ligger ved kyststrekningen Costa Blanca, og er en av Spanias mest populære badebyer.

Benidorm er omkranset av fjell, og ligger ved «Puig de la Campana» som rager 1406 m.o.h. Dette er et av de høyeste fjellene langs Costa Blanca.

Benidorm mottar over 5 millioner turister årlig, og sol, badeliv og vannsportsaktiviteter står i fokus for de fleste av dem. Bybildet er preget av lange sandstrender, skyskrapere og turisthoteller. På grunn av de mange høye bygningene, kalles Benidorm ofte for «Lille Manhattan».

Byen er berøsen.

Noen av byens mest populære turistattraksjoner er bl.a. badestrendene «Playa de Levante», «Playa de Poniente» og «Platja del Mal Pas»  (alle er kvalitetsstemplet med «blått flagg»), gamlebyen «El Castell», badelandet «Aqualandia», «Mundamar» – dyrepark med en marinebiologisk avdeling, dyre- og vannparken «Terra Natura» samt tema-/fornøyelsesparken «Terra Mitica».

Nærmeste flyplass er Alicante Airport, som ligger 59 km sørvest for Benidorm.