Leiebil Almería Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Almería Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Almería Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Almería Lufthavn gjennom oss.

Almería Lufthavn guide

Bilutleie Almería Lufthavn
Leiebil Almería Lufthavn

Almería Airport (LEI) er en internasjonal flyplass som ligger sørøst i Spania ved Middelhavet, omlag 8 km øst for Almería sentrum. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Almería».

Flyplassen åpnet i 1968, og har 1 terminalbygning (som ble renovert i 2010).

Almería Lufthavn betjener 781.000 passasjerer i året (2011), og herfra har 21 flyselskaper direkteruter til 14 destinasjoner i inn- og utland. Populære flyruter er bl.a. London, Madrid, Brussels, Amsterdam og München. I tillegg har flyplassen betydelig chartertrafikk i sommerhalvåret.

Terminalbygningen består av 3 etager og her finnes fasiliteter som butikker, restauranter, caféer, bar, minibanker, apotek, informasjons-disk, medisinsk nødhjelp samt utendørs terrasse med utsikt over rullebanen.

For å komme seg til Almería sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Mange ønsker å leie bil i Almería, for å kunne ta seg rundt på egen hånd, ta hyggelige dagsturer eller for å oppdage nye steder. På Almería Lufthavn har flere bilutleiefirmaer sine kontorer – deriblant Hertz, Europcar og Goldcar. Det lønner seg å bestille leiebilen i god tid før avreise, og når man ankommer Almería Lufthavn, vil bilen stå klar for å hentes.