Leiebil Almería

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Almería

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Almería

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Almería fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Almería gjennom oss.

Almería guide

Bilutleie Almería
Leiebil Almería

Havnebyen Almería ligger sørøst i Spania ved Middelhavet, og til hører regionen Andalucia. Byen er hovedstad i provinsen Almería, og ligger 175 km øst for Málaga.

Almería har 190.000 innbyggere (2011), og er et betydelig turistsentrum på Costa del Sol («Solkysten»). Området er berømt for sine 320 soldager i året, og turister kommer hit først og fremst på sol- og badeferie.

Bykjernen i Almería har et arabisk preg med trange krokete gater. Byens vartegn er den imponerende arabiske festningen «Alcazaba» fra 1200-tallet. Dette er den nest største av de muslimske festningene i Andalucia (etter Alhambra). Festningen ligger på en høyde over byen, og herfra har man flott utsikt over havnen.

Andre populære turistattraksjoner i Almería er bl.a. Den gotiske katedralen fra 1543 (i gamlebyen), Arte Museo de Almería (CAMA) – med utstillinger av samtidskunst, Det arkeologiske museum samt det lokalhistoriske Bymuseet.

Ellers har Almería flotte sandstrender (her kan man også finne sin egen uberørte sandstrand), kulturminner, kunstgallerier, teatre samt parker- og grøntarealer.

Almería Airport er en internasjonal flyplass som ligger 8 km øst for sentrum.