Leiebil Burgos

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Burgos

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Burgos

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Burgos fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Burgos gjennom oss.

Burgos guide

Bilutleie Burgos
Leiebil Burgos

Burgos ligger i Nord-Spania, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen tilhører regionen Castilla y León, og ligger ved elven Arlanzón. Burgos har 180.000 innbyggere (2010), og ligger på en høyslette – 850 m.o.h.

Byen ble grunnlagt på 800-tallet, og var på 1000-tallet kroningsby for kongene av Castilla. Idag er Burgos et viktig handelssentrum og samferdselsknutepunkt.

Byen har mange kirker, palasser og bygninger fra middelalderen, og en av byens historiske landemerker er Burgos-katedralen fra 1567, som ble påbegynt i 1221. Katedralen står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og er berømt for sin størrelse og sin arkitektur.

Omlag 1,5 km vest for Burgos ligger klosteret «Santa Maria la Real de Las Huelgas», som ble grunnlagt i 1187. Klosteret er åpent for publikum, og anbefales et besøk.

Andre turistattraksjoner i Burgos er bl.a. Museum of Human Evolution – som ble åpnet i 2010 – og har utstillinger som handler om menneskenes evolusjon fra et vitenskapelige ståsted. Museets utstillinger utforsker dessuten forholdet mellom mennesket og naturen.

Burgos har ellers et byhistorisk museum, et bokmuseum, flere flotte parker og grøntarealer – deriblant parken «Parque du Castillo».

Nærmeste flyplass er Burgos Airport, som ligger 7 km øst for sentrum.