Leiebil Oviedo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Oviedo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Oviedo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Oviedo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Oviedo gjennom oss.

Oviedo guide

Bilutleie Oviedo

Leiebil Oviedo

Oviedo er hovedstad i den nord-spanske regionen Asturias. Byen ligger mellom elvene Nalón og Nora, og har ca. 225.000 innbyggere (2010). Oviedo utgjør sammen med nabobyene Gijón og Avilés et av Spanias største og viktigste industriområder.

Ifølge den overleverte tradisjonen skal Oviedo være grunnlagt av to munker i 761. Det er imidlertid funnet spor som tilsier at det har bodd mennesker her allerede i oldtiden.

Oviedo har mange arkitektoniske severdigheter å by på. Fremst blant disse er den praktfulle katedralen «San Salvador» fra 1288. Rester av en eldre katedral fra 800-tallet befinner seg inne i bygningen, og hele komplekset står på UNESCOs verdensarvliste. Det finnes også flere andre interessante kirker i Oviedo, bl.a. «La Balesquida»-kapellet fra 1200-tallet og «Basilica de San Julián de los Prados». Dessuten må klosteret «San Vicente» fra 700-tallet nevnes. Det huser i dag Asturias arkeologiske museum.

Ellers finnes det også noen bemerkelsesverdige ikke-religiøse byggverk i byen – deriblant paviljongen «Santa Maria del Naranco» (opprinnelig del av et palasskompleks fra 800-tallet), fontenen «La Foncalada» (også fra 800-tallet), rådhuset («Casa Consistoral») fra 1662 og den gamle markedsplassen «El Fontán», som ble anlagt omtrent samtidig med rådhuset.

Nærmeste flyplass er Asturias Airport, som ligger 47 km nordvest for Oviedo.

Meny