Leiebil Cordoba

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Cordoba

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Cordoba Finn

beste pris på bilutleie i Córdoba fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Córdoba gjennom oss.

Córdoba guide

Bilutleie Cordoba
Leiebil Cordoba

Córdoba ligger i Sør-Spania, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen tilhører regionen Andalucia. Córdoba har 329.000 innbyggere (2011), og ligger ved elven Guadalquivir – ved foten av fjellet Sierra Morena.

Byen er et viktig handels- og kommunikasjonssentrum samt en betydelig industriby med bryggerier, tekstilfabrikker og kobberverk. Córdoba har rik historie, og er en av Spanias eldste byer.

Gamlebyen står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og her finner man også det jødiske kvarteret med synagogen fra 1315.

Bygningen «La Mezquita» («moskéen») er et kjent landemerke i Córdoba. Moskéen ble bygget mellom 700-tallet og 900-tallet, og ble omgjort til domkirke i 1238.

En annen turistattraksjon i byen er den gamle romerske broen «Puente Romano» fra 1. århundrede f. Kr. – som krysser elven Guadalquivir. Broen er 247 meter lang, 9 meter bred og har 16 buer. Ikke langt unna kan man også se tårnet «Torre de la Calahorra» fra 1514.

Andre severdigheter i Córdoba er bl.a. det mauriske slottet «Alcuzar» fra 1328, et arkeologisk museum, et tyrefektermuseum, et vannmuseum, en botanisk hage samt flere kunstmuseer.

Nærmeste flyplass er Córdoba Airport, som ligger 10 km sørvest for sentrum.