Leiebil Vigo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Vigo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Vigo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Vigo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Vigo gjennom oss.

Vigo guide

Bilutleie Vigo
Leiebil Vigo

Havnebyen Vigo ligger nordvest i Spania – ved Atlanterhavet – og har omlag 300.000 innbyggere (2011). Vigo ligger i provinsen Pontevedra – nær grensen til nabolandet Portugal – og er den største byen i regionen Galicia.

Vigo er en viktig industriby og et betydelig handelssentrum for regionen. Byen har også eget universitet – med omlag 20.000 studenter.

Vigo har en rekke turistattraksjoner – bl.a. det historiske sentrum «Casco Vello». Her ligger kirkene «Iglesia de Santa Maria Castelos» og «Iglesia de Santiago de Bembrive» – begge fra 1100-tallet. På en høyde over gamlebyen ligger borgen «Castillo del Castro» fra 1600-tallet, som også er et populært besøksmål.

Andre attraksjoner i Vigo er bl.a. det moderne bysentrum med moderne bygninger og brede gater samt de travle shoppinggatene «Principe», «Urzaiz» og «Grand Via».

Byen har ellers et sjøfartsmuseum, et historisk museum, et kunstmuseum – som er et av de viktigste museer for samtidskunst i Spania, et sjøfartsmuseum, et miljømuseum («Naturova») – med interaktive utstillinger samt et etnografisk museum.

En attraksjon for hele familien er byens dyrepark. Vigo har også flere flotte badestrender, og «Playa de Samil» er den største og mest besøkte.

Byens internasjonale flyplass – Vigo Peinador Airport –  ligger 8 km øst for sentrum.