Leiebil Javea

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Javea

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Javea

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Javea fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Javea gjennom oss.

Javea guide

Bilutleie Javea
Leiebil Javea

Javea ligger på sørøstkysten i Spania, ved Middelhavet, og tilhører Valencia-regionen. Byen ligger i provinsen Alicante – i den nordlige delen av Costa Blanca.

Et kjent landemerke i Javea er Montgo-fjellet som måler 753 m.o.h.

Javea har 32.000 innbyggere (2011), og er en stille og rolig by store deler av året. I sommersesongen strømmer imidlertid turistene hit, og da står sol, bading og strandliv i fokus.
Kysten består av brede sandstrender og små viker, og byen har også et hyggelig havneområde – der luksusbåter ligger side om side.

Til tross for at mange turister strømmer til byen sommerstid, er dette ingen by med masseturisme. Her finnes ingen høyhus eller svære turistkomplekser, men flere små hoteller.

Stranden Arenal er byens største turistattraksjon, og det er populært å spasere langs byens strandpromenade – der man også finner butikker, barer, nattklubber, restauranter og utecaféer.
Sommerstid er det også en rekke salgsboder her.

Gamlebyen i Javea består av trange smug og gater, og her kan man besøke den gotiske «St. Beromus»-kirken – der de eldste delene stammer fra 1244.

Andre turistattraksjoner  i byen er «Det etnografiske og arkeologiske museum» samt kunstgalleriet «Atelier 1».

Nærmeste flyplass er Alicante Airport, som ligger 110 km sørvest for Javea. Et annet alternativ er Valencia Airport. Denne ligger 123 km nordvest for Javea.