Leiebil Lugo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Lugo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Lugo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Lugo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Lugo gjennom oss.

Lugo guide

Bilutleie Lugo
Leiebil Lugo

Lugo ligger nordvest i Spania, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen tilhører regionen Garcia, og ligger ved elva Mino – omlag 160 km fra grensen til nabolandet Portugal.

Lugo har omlag 98.000 innbyggere (2011). Byen har et kontinentalt klima med kjølige vintre og milde (til varme) somre.

Gamlebyen i Lugo er omkranset av en romersk bymur fra 300-tallet. Bymurene – som har en lengde på 2266 meter – står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Bymurene har dessuten 85 tårn og 10 porter. I gamlebyen finnes også flere andre severdigheter – bl.a. den vakre Lugo-katedralen fra 1100-tallet – med sitt renessansetårn.

En annen severdighet i Lugo er Rådhuset, som  opprinnelig er fra 1300-tallet, men har blitt restaurert flere ganger opp igjennom historien – senest i 1740.

Andre populære attraksjoner i Lugo er det byhistoriske museum – som har utstillinger av bl.a. keltiske smykker samt mosaikker laget av romerske kunstnere. Det er også et kunstmuseum her.

I tillegg finnes romerske bad i Lugo samt den romerske broen over elva Mino.

Det er ellers gode shoppingmuligheter i byen med både butikker og kjøpesentre.

Nærmeste flyplass er La Coruña Airport, som ligger 91 km nordvest for Lugo. Et annet alternativ er Santiago de Compostela Airport, som ligger 127 km sørvest for Lugo.