Leiebil Pontevedra

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Pontevedra

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Pontevedra

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Pontevedra fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Pontevedra gjennom oss.

Pontevedra guide

Bilutleie Pontevedra

Leiebil Pontevedra

Pontevedra (også skrevet Ponte Vedra) er hovedstad i den nordvest-spanske provinsen Pontevedra i Galicia, og er en havneby med om lag 80.000 innbyggere (2011). Avstanden sørover til den portugisiske grensen er kun noen få kilometer.

Pontevedra historie går tilbake til romertiden, men byen vokste for alvor frem som et av Galicias viktigste handelssentra i løpet av 1100-tallet – og hadde sin glansperiode i senmiddelalderen –  før en dramatisk nedgangsperiode satte inn. Byen våknet først til liv igjen da jernbanen kom på slutten av 1800-tallet – og i første del av 1900-tallet gjenerobret Pontevedra posisjonen som Galicias viktigste kulturelle og økonomiske sentrum. En ny nedgangstid satte inn i Franco-perioden, først og fremst fordi det fantes en betydelig Faranco-opposisjon både i Pontevedra og i resten av Galicia. Etter Franco-tiden har imidlertid byen blomstret opp igjen.

Pontevedra har flere historiske attraksjoner å by på – bl.a. den gamle romerske broen «Ponte do Burgo», som har gitt navn til byen (Ponte Vetera, ”den gamle broen”). Den krysser elva Lerez, som renner gjennom sentrum.
Det gamle sentrum av Pontevedra er konsentrert rundt torvet «Ferreria Plaza». Her finner man også en særegen fontene og klosteret «San Francisco». Fontenen har vært et sentralt stoppested i tidligere tider for pilegrimer på gjennomreise. Også den usedvanlig vakre renessanse-basilikaen «Santa Maria» må nevnes. Fasaden er dekorert med forsirede sølvplater.

Kunstelskere bør ta seg tid til et besøk i Provinsmuseet. Det inkluderer fem bygninger og en verdifull samling av keltiske gullsmedarbeider, en malerisamling samt en rav-samling.

Nærmeste flyplass er Vigo Airport, som ligger ca. 23 km sør for Pontevedra.

Meny