Leiebil Calpe

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Calpe

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Calpe

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Calpe fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Calpe gjennom oss.

Calpe guide

Bilutleie Calpe

Leiebil Calpe

Calpe (også kjent som Calp) er en kystby som ligger sørøst i Spania ved Costa Blanca , nærmere bestemt mellom de større byene Valencia og Alicante. Byen har om lag 30.000 innbyggere (2010), hvorav over 60 % er utenlandske statsborgere. Calpe ligger i Alicante-provinsen.

Calpe er opprinnelig en gammel fiskehavn, som de senere årene er omdannet til en ferieby dominert av skyskraper-hoteller. Likevel er mye av historien bevart i den gamle bydelen, hvor restene av de gamle festningsmurene fremdeles er synlige. En av attraksjonene her er forsvarstårnet «Torreo de la Peca». Også det bevarte araberkvarteret er et populært besøksmål. Ellers bør man ta seg tid til en visitt i det arkeologiske museet, der det finnes gjenstander fra utgravninger i og rundt Calpe.

Klippen «Penon de Ifach» er nok den mest besøkte severdigheten i Calpe. Den deler byens lengste sandstrand i to, og er godt og vel 330 meter høy. Herfra er det en fantastisk utsikt. Den kan minne om den berømte Gibraltarklippen – som for øvrig også kalles Calpe på spansk. Ved «Penon de Ifach» er det dessuten et naturreservat for fugler og planter.

Strendene i Calpe regnes som noen av de beste på Costa Blanca, og langs den vakre strandpromenaden ligger restaurantene tett i tett. Flere av dem har spesialisert seg på sjømat-retter.

Reiser man til Calpe med barn kan det være en god idé å enten ta en avstikker 27 km sørover til Benidorm, der Spanias største fornøyelsespark (Terra Mitica) ligger – eller 34 km nordover til «Vergel Safari Park».

Nærmeste flyplass er Alicante Airport, som ligger omlag 76 km sør for Calpe.

Meny