Leiebil Toledo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Toledo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Toledo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Toledo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Toledo gjennom oss.

Toledo guide

Bilutleie Toledo

Leiebil Toledo

Toledo ligger sentralt i Spania ved bredden av elva Tajo – ca. 70 km sørvest for den spanske hovedstaden Madrid. Byen har omlag 83.000 innbyggere (2011), og er hovedstad i den autonome regionen Castilla-La Mancha.

Toledo er en meget gammel by, og den hadde en viktig posisjon allerede i romertiden. Byen hadde ellers sin store glanstid i senmiddelalderen, da den var Spanias nest største (etter Córdoba) – og folketallet skal da ha vært på nesten 200.000.

Toledo er særlig kjent for sin stålproduksjon, og her har det blitt laget sverd og knivblader kontinuerlig siden romertiden. I dag er det turismen som har overtatt som byens primære inntektskilde.

De fleste historiske attraksjonene i Toledo ligger i gamlebyen – som er idyllisk plassert på en klippe. Rundt sentrum er en stor del av den dobbelte bymuren fra middelalderen godt bevart – og innenfor murene finner vi mange eksempler på spennende maurisk og jødisk arkitektur langs de maleriske, trange gatene.

På byens høyeste punkt troner den mektige borgen Alcázar. Et annet dominerende byggverk er den femskipede katedralen i gotisk stil, som ble oppført mellom 1226 og 1493. Den gjenkjennes på lang avstand på grunn av sine to tårn, og inne i katedralen kan man oppleve flere store kunstverk, bl.a. av den berømte El Greco. Det finnes ellers et eget El Greco-museum i Toledo.

Over elva Tajo kan man spasere på et par meget gamle broer. Den mest kjente av disse – Alcántarabroen – ble konstruert av romerne, og så på 800-tallet bygget på nytt av maurerne. Toledos gamle sentrum er i sin helhet oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Nærmeste flyplass er Madrid-Barajas International Airport, som ligger om lag 98 km nordøst for Toledo.

Meny