Leiebil Salou

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Salou

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Salou

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Salou fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Salou gjennom oss.

Salou guide

Bilutleie Salou
Leiebil Salou

Salou er en liten ferie-/badeby som ligger nordøst i Spania ved Middelhavet. Byen ligger ved Costa Daurada, om lag 10 km sør for Tarragona – og har rundt 20.000 innbyggere (2010). Salou er et av de mest populære turiststedene i dette området.

Hovedattraksjonen i Salou er de flotte strendene – der alle er kvalitetsstemplet med «Blått Flagg». De er kjent for å være ekstra barnevennlige, med opparbeidede lekeplasser og mange badevakter. Inne i byen er det dessuten flere hyggelige familierestauranter.

Byens strandpromenade er et populært møtested for turister, og i enden av promenaden ligger fontenen «Font Iluminosa» – som er vakkert opplyst om kvelden.

Rett utenfor Salou finner man en annen familieattraksjon – Port Aventura Park. Det er en av de mest innholdsrike tema- og fornøyelsesparkene i hele Sør-Europa. Temaområdene er geografisk inndelt (bl.a. Mexico, Far West, Middelhavet, Polynesia og Kina). I tillegg kan parken by på flere butikker, sceneshow og vannaktiviteter.

Ellers er det også bra med utelivstilbud i Salou for voksne – der man finner alt fra trivelige barer og innbydende restauranter til nattklubber og spillecasinoer.

En annen severdighet i Salou er Santa Maria del Mar-kirken fra 1766. I området omkring byen finnes dessuten en rekke flotte golfbaner.

Nærmeste flyplass er Reus Airport, som ligger 14 km nord for Salou.