Leiebil Mexico

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Mexico

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Mexico

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mexico fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mexico gjennom oss.

Mexico guide

Bilutleie Mexico
Leiebil Mexico

Mexico er det sørligste landet i Nord-Amerika, og dekker et areal på nesten 2 millioner km². Det har kystlinje i vest mot Stillehavet og i øst mot Mexicogolfen og det Det karibiske hav.  Landet har felles grense med USA i nord og mot Guatemala og Belize i sørøst. Det er litt over 112 millioner innbyggere (2010) i Mexico. Rundt 20 millioner av disse bor i og rundt hovedstaden Mexico City (om lag 9 millioner i selve byen). Landets høyeste fjell er vulkanen Pico de Orizaba.

Andre større byer i Mexico: Guadalajara (4,4 mill. i storbyområdet), Monterrey (4 mill.), Puebla (2,7 mill.), Toluca (1,8 mill.), Tijuana (1,7 mill.) og Leòn (1,6 mill.).

Mexico er et land som er meget rikt på funn fra oldtiden. Blant restene av den gamle aztekerkulturen finner vi den imponerende Solpyramiden i oldtidsbyen Teotihuacán. Den er datert til 200-tallet. Det finnes også enda eldre kulturminner – bl.a. den sirkulære pyramiden i Cuicuilco fra rundt år 300 f.Kr.

Landskap og klima i Mexico er svært variert, fra et tørt og ørkenaktig landskap i nord til tropiske regnskoger i sør. Det finnes dessuten betydelige fjellområder, der den høyeste toppen, Pico de Orizala, rager 5 700 meter over havet. Den viktige, vannrike elva Rio Bravo/Rio Grande renner ut i Mexico-golfen og danner grensen mellom Mexico og USA.

Mexicos hovedflyplass er Benito Juárez International Airport, som ligger ved hovedstaden Mexico City. En annen viktig lufthavn er Hermanos Serdán International Airport ved byen Puebla.