Leiebil Mexico

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Mexico

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Mexico

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mexico fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mexico gjennom oss.

Mexico guide

Bilutleie Mexico

Leiebil Mexico

Mexico er det sørligste landet i Nord-Amerika, og dekker et areal på nesten 2 millioner km². Det har kystlinje i vest mot Stillehavet og i øst mot Mexicogolfen og det Det karibiske hav.  Landet har felles grense med USA i nord og mot Guatemala og Belize i sørøst. Det er litt over 112 millioner innbyggere (2010) i Mexico. Rundt 20 millioner av disse bor i og rundt hovedstaden Mexico City (om lag 9 millioner i selve byen). Landets høyeste fjell er vulkanen Pico de Orizaba.

Andre større byer i Mexico: Guadalajara (4,4 mill. i storbyområdet), Monterrey (4 mill.), Puebla (2,7 mill.), Toluca (1,8 mill.), Tijuana (1,7 mill.) og Leòn (1,6 mill.).

Mexico er et land som er meget rikt på funn fra oldtiden. Blant restene av den gamle aztekerkulturen finner vi den imponerende Solpyramiden i oldtidsbyen Teotihuacán. Den er datert til 200-tallet. Det finnes også enda eldre kulturminner – bl.a. den sirkulære pyramiden i Cuicuilco fra rundt år 300 f.Kr.

Landskap og klima i Mexico er svært variert, fra et tørt og ørkenaktig landskap i nord til tropiske regnskoger i sør. Det finnes dessuten betydelige fjellområder, der den høyeste toppen, Pico de Orizala, rager 5 700 meter over havet. Den viktige, vannrike elva Rio Bravo/Rio Grande renner ut i Mexico-golfen og danner grensen mellom Mexico og USA.

Mexicos hovedflyplass er Benito Juárez International Airport, som ligger ved hovedstaden Mexico City. En annen viktig lufthavn er Hermanos Serdán International Airport ved byen Puebla.

Meny