Leiebil Cancun

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Mexico
  4. chevron_right
  5. Leiebil Cancun

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Cancun

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Cancun fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Cancun gjennom oss.

Cancun guide

Bilutleie Cancun
Leiebil Cancun

Kystbyen Cancun ligger sørøst i Mexico – i delstaten Quintana Roo – ved Det karibiske hav. Byen har omlag 630.000 innbyggere (2010). Cancun ligger på Yucatánhalvøya, og er hovedstad i kommunen Benito Juárez.

Byen er Mexicos mest berømte og besøkte badeby etter Acapulco, og beste reisetid hit er perioden desember til april. Cancun kan lokke med lange hvite sandstrender og krystallklart badevann.
Cancun ble på 1970-tallet bygd ut som internasjonalt turistsentrum. Turistanleggene ligger på en lilten øy like utenfor sentrum – der det er broforbindelse til fastlandet. Mellom fastlandet og øya ligger lagunene Nichupté og Bojórguez.

En stor turistattraksjon i Cancun er «The Interactive Aquarium» – der man bl.a. kan observere haier og bade sammen med delfiner.

Byen er også berømt for sitt livlige natteliv med restauranter, barer og nattklubber. Ellers finnes det gode shoppingmuligheter i Cancun – med både butikker og kjøpesentre.

Cancun har i tillegg attraksjoner som messe- og kongressentre, golfbaner, økopark (populært for fugletittere) samt maya-arkeologiske funnsteder.

Cancun International Airport ligger 16 km sør for sentrum.