Leiebil Mexico City

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Mexico
  4. chevron_right
  5. Leiebil Mexico City

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Mexico City

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mexico City fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mexico City gjennom oss.

Mexico City guide

Bilutleie Mexico City
Leiebil Mexico City

Mexico City er hovedstaden i Mexico, og blant verdens største metropoler. Byen utgjør en egen delstat (Distrito Federal) og har 8,9 millioner innbyggere (2010). Regner man med forsteder, stiger folketallet til bortimot 20 millioner innbyggere.

Byen ligger midt i den brede Mexicodalen – 2250 m.o.h. – og er omkranset av fjelltopper. En av dem er vulkanen Popocatéptl som måler 5452 m.o.h. Mexico City har et relativt mildt klima hele året, men forekommer store forskjeller mht. dag/natt-temperaturer.

Hovedstaden er Mexicos økonomiske, kulturelle og politiske sentrum, og er dessuten et viktig samferdsels-knutepunkt. Videre er byen sentrum for landets bank- og finansvesen. Universitetet i Mexico ble grunnlagt i 1551. Mexico City har en rekke museer – deriblant flere historiske museer, Nasjonalmuseet, Museum for moderne kunst samt Franz Meyer-museet (antikvitetsmuseum).

I tillegg har byen attraksjoner som planetarium, akvarium, zoologisk hage og fornøyelsespark.

Det historiske sentrum av Mexico City står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her finnes en rekke kirker og palasser, og ved plassen Zócalo kan man bl.a. se Latin-Amerikas største kirke – den barokke katedralen med to tårn – som ble bygget i perioden 1560-1815.

Andre bygninger av interesse i det historiske sentrum er Rådhuset fra 1724 og Nasjonalpalasset fra 1699.

Mexico City International Airport ligger 11 km nordøst for sentrum.