Leiebil Mexico City Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Mexico City Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mexico City Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mexico City Lufthavn gjennom oss.

Mexico City Lufthavn guide

Bilutleie Mexico City Lufthavn
Leiebil Mexico City Lufthavn

Mexico City International Airport (MEX) er den største flyplassen i Latin-Amerika, og en av de 50 travleste i verden. Lufthavnen ligger 11 km nordøst for sentrum av Mexico City.
Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto Internacionale de la Ciudad de Mexico», og kalles også for Benito Juárez International Airport.

Flyplassen betjener 25 millioner passasjerer årlig (2010), og herfra går det direktefly til mer enn 300 destinasjoner over hele verden.

Mexico City Lufthavn åpnet i 1952, og har idag 2 terminalbygninger. Det finnes en rekke fasiliteter på flyplassen – bl.a. butikker, restauranter, caféer, barer, apotek, medisinsk senter, busieness-center, minibanker og internett-caféer. Det finnes dessuten flere hoteller på flyplassen, bl.a. Hilton Mexico City Airport Hotel.

For å komme seg inn til sentrum fra flyplassen, kan man benytte metro, buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Mexico City, har en rekke bilutleiefirmaer sine filialer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant de anerkjente aktørene som Avis, Hertz, Budget og Sixt.